Shop de look module

In deze module geeft een lijst met Instagramfoto’s van jouw winkel weer. De producten die erop staan zijn getagd met behulp van een externe service: Snapppt. Let op: Shop the look-functies werken op dit moment nog niet in Internet Explorer 11. Snapppt werkt momenteel aan IE11 ondersteuning.

1. Ga naar https://www.getsnapppt.com/ en maak een account aan. Verbind dit account aan jouw Instagram pagina.
  2. Ga naar je Instagram feed en selecteer een foto die je wilt toevoegen aan je homepagina. Vul de opties in door jouw producten boven de foto toe te voegen.

3. Klik op ‘Delen’ in dit pop-up venster, zoals te zien in de afbeelding:

4. Selecteer de juiste stijl voor deze ‘fotokaart’, en kopieer de embed code onderaan.

5. Plak de code in een van de “Snapppt Picture Card-script”-velden in de themabewerker

Je kunt de titel van de sectie wijzigen en een lay-out selecteren. Kies of de volledige breedte (van de linkerkant van het venster naar rechts) of een ingesloten breedte (dezelfde breedte als de rest van de inhoud).