Installatie

Om dit thema te installeren, ga je naar Ontwerp > Thema shop en klik je op een van de thema voorinstellingen die daar beschikbaar zijn De voorinstellingen zijn allemaal hetzelfde thema, maar ze worden geleverd met voorgedefinieerde opties zodat je snel kunt starten. In andere woorden, je kan eender welke voorinstellingen nemen en precies hetzelfde resultaat bereiken door de instellingen te wijzigen als je dat wenst.

Voorinstellingen