Snapppt winkelbare galerij

De Snapppt module integreert met de derden service Snapppt, die jou toelaat om een winkelbare galerij te tonen die je op hun platform kunt aanpassen. De betreffende instellingen zijn te vinden onderOntwerp > Thema bewerken > Pagina: startpagina > Module – Snapppt winkelbare galerij.

Daarvoor volg je deze stappen:

1. Creëer een Snapppt account
  2. Maak verbinding met je Instagram pagina
  3. Voeg je Instagram posts toe aan je feed en tag er producten op door de URL van de productpagina te kopiëren.
  4. Creëer een winkelbare galerij
  5. Kopieer/plak de code van de winkelbare galerij in de instellingen van de module.

Voor meer details over de Snapppt service volg je deze link.

⚠️ Denk eraan dat er bijkomende Snapppt instellingen zijn, deze kan je vinden onder Ontwerp > Thema bewerken > Algemeen: geavanceerd > Integratie – Snapppt. Deze instellingen laten je toe om de traceercode van Snapppt conversion toe te voegen, en tevens productpagina galerijen.