Support omvang

We vinden je winkel belangrijk en willen dat je een succesvolle online zaak opbouwt. We beantwoorden met plezier alle vragen die je hebt bij het opzetten van je thema en het configureren van de instellingen zodat die bij jouw unieke merk passen.

Je kan een verzoek om bijstand indienen op onze contactpagina. We doen ons best om binnen 48 uur een eerste antwoord te geven, maar soms kan het iets langer duren als we veel verzoeken van klanten ontvangen.

De ondersteuning omvat het volgende

• Algemene vragen over de functionaliteit van het thema en de technische capaciteiten.
  • Hulp bij het opetten van de kenmerken van het thema en de configuratie van de thema instellingen.
  • Bugs of themakenmerken die niet naar behoren werken.
  • Compatibiliteitsproblemen met Lightspeed eCom die voortvloeien uit een standaard installatie van een thema.

Wat de ondersteuning niet omvat

• Wijziging of aanpassing van de bestaande kenmerken van het thema.
  • De implementatie van updates die je mogelijk gemist hebt omdat je code bewerken hebt geactiveerd.
  • Veranderingen in het ontwerp of de implementatie van je standaard ontwerp
  • Het opzetten van het thema voor jou en het beheer van je content/producten/afbeeldingen.
  • Support en integratie van de diensten of apps van derden.

We zijn echt dankbaar om jou tot onze klanten te mogen rekenen, maar we kunnen helaas niet gratis alle diensten van een webontwerp agentschap aanbieden voor het thema. Wat je koopt is het thema zoals het is, met het huidige ontwerp, kenmerken en toekomstige updates. Als je echter voorstellen hebt voor verbeteringen of nieuwe kenmerken die je in het thema zou willen zien, mag je gerust contact opnemen en we bekijken elk verzoek. De meeste kenmerken van het thema zijn gebaseerd op jullie suggesties!

Als je hulp nodig hebt met iets dat niet onder de ondersteuning valt, bieden we diensten voor ontwerp en ontwikkeling aan. Neem gerust contact op voor je project en we sturen je een offerte en onze beschikbaarheid.