Promo popup

Je kan op je hele website een promotie popup toevoegen om gebruikers in te lichten over interessante aanbiedingen of om mogelijke klanten te identificeren met een inschrijfformulier op de nieuwsbrief. Je kan de inhoud, plaats, vertraging en frequentie instellen om dit onderdeel aan je behoeften aan te passen. Je kan de inhoud bewerken onder Design > Edit theme > General: Advanced > Promo poup.

Zodra een gebruiker de popup afwijst, blijft hij standaard verborgen gedurende een tijdsspanne die ingesteld is in de thema-instellingen zodat hij mensen niet ergert door op elke pagina van je website op te duiken. Dat gebeurt door een cookie op te slaan in de browserinstellingen; het laat ons weten dat de gebruiker de popup heeft gesloten.