Tabs extra productinformatie

Je kunt kaartjes met extra informatie toevoegen aan elk product en op die manier meer boodschappen doorgeven. Je kunt deze tabs op alle products toevoegen, bijvoorbeeld informatie over de levering of de waarborg, of op specifieke producten, zoals een maattabel of installatierichtlijnen.

Om tabs met extra informatie toe te voegen moet je eerst een tekstpagina met de inhoud van de gewenste tab maken. Een tekstpagina kan je op de volgende manieren aanmaken:

1. Ga naar Inhoud > Pagina’s > Nieuw toevoegen en voeg de titel en de inhoud toe. Je moet vervolgens URL slugs van de pagina noteren (het deel na je domeinnaam). De URL slug moet service/ eerst bevatten. Bijvoorbeeld: .

⚠️ Je kunt op deze manier maximaal 10 extra pagina’s aanmaken en als je er meer nodig hebt, gebruik je beter de volgende methode.
  2. Ga naar Producten > Categorieën > Nieuw toevoegen. Voeg dan de titel, inhoud toe en vergeet niet om de Categorie te markeren als een Tekstpagina. Er staat geen limiet op Categorie tekstpagina. Je moet dan de URL slugs van de pagina markeren (het deel na je domeinnaam). Als je productcategorieën gebruikt, bevat de URL slug GEEN contain /service. Bijvoorbeeld: warranty
Het gemarkeerde deel bevat de URL slug die je moet noteren.

Extra informatietabs op alle producten

Zodra de pagina aangemaakt is die je als extra informatietab op alle producten wenst toe te voegen, ga je naarOntwerp > Thema bewerken > Pagina: Productdetails > Extra informatietabs en tik een door komma’s gescheiden lijst met pagina URL slugs die je als informatietabs gaat gebruiken. Bijvoorbeeld: service/warranty, service/installation

Als je extra informatietabs toevoegde op alle producten maar ze op een bepaald product wil verbergen, kan je intypen in het data 03 veld van het aangepaste sjabloongegevensveld van het productKlik hier als je de aangepaste sjabloongegevensvelden wil inschakelen.

Extra informatietabs op specifieke producten

Zodra de pagina’s aangemaakt zijn die je als extra informatietabs op bepaalde producten wil toevoegen, ga je naar het productbewerkenscherm en typ je in het data 03 veld van het aangepaste sjabloongegevens van het product een door komma’s gescheiden lijst met de pagina URL slugs die je als informatietabs gaat gebruiken. Bijvoorbeeld: size-guide, washing-instructions

Klik hier als je de aangepaste sjabloongegevensvelden wil inschakelen.