Productvideo’s

Je kunt productvideo’s toevoegen aan je productpagina’s en je kunt Youtube, Vimeo of .mp4 videos gebruiken die je op Lightspeed uploadde.

Om een video toe te voegen, moet je eerst de Aangepaste sjabloongegevensvelden inschakelen. Daarna ga je naar je productpagina en voeg je de URL van de video in het Data 02 veld van de Aangepaste sjabloongegevens van het product in.

Je kunt je eigen video uploaden onder Tools > Bestanden > Bestanden uploaden.