Eenvoudige hero banner

Een eenvoudige hero banner is een geweldige manier om je startpagina mee te beginnen of om delen te scheiden met een oproep.

De instellingen hiervoor zijn te vinden onder Ontwerp > Thema bewerken > Pagina: startpagina > Module – eenvoudige hero banner.

Aanbevolen grootte van de afbeelding

De aanbevolen grootte van de afbeelding voor de banners is 3360px op 1400px.

⚠️ De diavoorstelling is NIET bedoeld voor afbeeldingen met teksten. De teksten moeten worden toegevoegd via de thema-instellingen en niet rechtstreeks in the bestand van de afbeelding. De reden hiervoor is dat afbeeldingen met teksten niet goed zijn voor SEO (Google zal de inhoud van de afbeelding niet kennen), ze is niet toegankelijk voor gebruikers met beperkingen, de tekst verschijnt heel klein op mobiele schermen, kan niet worden vertaald en het is gewoon algemeen geen goede webpraktijk.