Snapppt

Snapppt is een service van derden die toelaat om te winkelen in je Instagram en dat te tonen op je site. De thema integratie biedt je de mogelijkheid om een winkelbare galerij te tonen op je startpagina, conversies op te sporen en specifieke productpaginagalerijen te tonen. Gebruik je Instagram content om tot aankoopbeslissingen te inspireren en de conversie te vermeerderen.

Startpagina winkelbare galerij

De winkelbare galerij opties van de startpagina zijn te vinden onder Ontwerp > Thema bewerken > Pagina: startpagina > Snapppt winkelbare galerij. Meer details over hoe je dit aanpakt, zijn te zien in dit artikel.

Galerijen voor specifieke productpagina’s

Dit laat je toe om Instagramfoto’s van specifieke producten in de kijker te zetten op je productpagina. Het toont alle Instagramfoto’s die met het product zijn getagd.

1. verbinding maken met je Snapppt account
  2. Onder het Shop the feed menu, selecteer je Productpagina galerij
  3. Stel je galerij-instellingen in en kopieer de embedcode onderaan de pagina.
  4. Plak je thema-instellingen onder Ontwerp > Thema bewerken > Algemeen: Geavanceerd > Integratie – Snapppt

Conversies opsporen

Snapppt heeft ook een eigenschap waarmee je de conversies op hun service kunt opsporen. Daarvoor moet je:

1. verbinding maken met je Snapppt account
  2. Onder het Shop the feed menu, selecteer je Verkoop opvolgen
  3. In de code die op deze pagina wordt gegeven kopieer je jouw Snapppt accountcode (tussen de enkele aanhalingstekens) zoals hier in vetjes te zien is: window.snapppt_account = "c10dec60-aedf-4c0c-a7e8-acaa99b9c080";
  4. Plak je thema-instellingen onder Ontwerp > Thema bewerken > Algemeen: Geavanceerd > Integratie – Snapppt