Trustpilot module

Met de Trustpilot module kan je eender welk Trustpilot widget tonen op je startpagina. Deze module is een uitbreiding van de Trustpilot integratie, die toelaat dat je ook een Trustpilot score widget toevoegt in de bovenbalk van je koptekst, naar je voettekst, en tevens widgets van productrecensies toont. Voor meer informatie klik je hier om meer te lezen over de Trustpilot integratie.

Om een Trustpilot widget toe te voegen aan je startpagina:

1. In Trustpilot Business > Showcase > Website widgets, blader je door de TrustBox library en selecteer je een TrustBox.
  2. Zodra je een TrustBox widget hebt gekozen, klik je op de Learn more knop en configureer je jouw widget.
  3. Onder Implement your TrustBox, klik je op de Get Code knop. In de code kopieer je ALLEEN de content van de openings tag die je in de HTML zou zetten. Je hoeft de script tag niet in te voeren. In dit voorbeeld zou je alleen het deel in vetjes kopiëren: <!-- TrustBox widget - Carousel --> <div class="trustpilot-widget" data-locale="en-GB" data-template-id="53aa8912dec7e10d38f59f36" data-businessunit-id="5d939c3927c72000018bc4b1" data-style-height="130px" data-style-width="100%" data-theme="light" data-stars="1,2,3,4,5"> <a href="https://uk.trustpilot.com/review/brunott.nl" target="_blank" rel="noopener">Trustpilot</a> </div> <!-- End TrustBox widget -->
  4. Plak het onder Ontwerp > Thema bewerken > Pagina: startpagina > Module – Trustpilot.