Logo

Upload je logo

Je moet de lege ruimte rond je logo verwijderen

Upload het belangrijkste logo voor de website in het logo veld. We raden aan om een logo te uploaden van tweemaal de hoogte van de logo hoogte-instelling die je voor desktop omschreef. Zo kan HD screen een scherp logo tonen. We raden ook aan om een .PNG afbeelding met een transparante achtergrond te uploaden. JPG afbeeldingen laten geen transparante achtergrond toe en kunnen er raar uitzien tegen een gekleurde achtergrond of over de paginabrede hero banner indien ingeschakeld.

⚠️ We raden ook aan om geen lege blanco ruimte rond de afbeelding van je logo te laten, zo lijkt je logo kleiner in de koptekst.

Logo hoogte

Je kunt de afmeting van het logo op desktop en mobiele toestellen selecteren en dat bepaalt dan de hoogte van je koptekst. Vergeet niet dat je een logo moet uploaden met 2x de hoogte die hier bepaald is voor een beter resultaat op HD/Retina/4k schermen. Als je bijvoorbeeld 35px hebt ingevoerd als de hoogte van je logo, moet je een logo bestand uploaden met een hoogte van 70px (de breedte hangt af van het ontwerp van je logo).