Productlabels

Er kunnen labels/badges worden toegevoegd aan uw producten. Je kan een label tonen dat aangeeft dat een product met korting verkocht wordt, niet op voorraad is of dat andere informatie bevat.

Productlabels op maat

Je kan met producttags productlabels op maat toevoegen aan je producten. Volg daarvoor de volgende stappen:

1. Ga naar thema instellingen onder Ontwerp > Thema bewerken > Pagina’s: Productlijsten > Productbadges > Productlabeltags. In dit veld kan je een met puntkomma’s gescheiden lijst invoeren met Producttags die je als label wenst te gebruiken om op je productpagina’s en productkaartjes te tonen. Bijvoorbeeld: Made in Canada, uitsluitend online
  2. Als dat klaar is pas je de product tags toe op elk van de producten waar ze je op wenst te tonen. Bijvoorbeeld: voeg een producttag met uitsluitend online toe aan elk van de betrokken producten. ⚠️ Zorg ervoor dat de spelling van de tag perfect overeenkomt met wat je in de thema-instellingen hebt ingevoerd.

Verkooplabel

Je kan ook een verkooplabel/badge tonen op je producten als er een promotie van toepassing is op deze producten. Om te selecteren hoe de verkoopbadge getoond wordt, ga je naar Ontwerp > Thema bewerken > Pagina’s: Productlijsten > Productbadges > te koop badge en selecteer de gepaste optie.

Niet op voorraad/backorderlabel

Je kan op je productkaartjes een label tonen als een product niet op voorraad is, of in backorder. Ga daarvoor naar Ontwerp > Thema bewerken > Pagina’s: Productlijsten > Product kaartje > Beschikbaarheid product tonen en selecteer de niet op voorraad badge als het niet beschikbaar is. Vergeet niet dat dit label alleen getoond wordt op productkaartjes, niet op de productpagina.