Zelfstudiemodus

De gids helpt je bij het snel en eenvoudig opzetten van je thema; hij geeft je visuele snelkoppelingen om content direct, via het front-end van je website. Deze snelkoppelingen brengen je direct naar scherm bewerken dat verband houdt met alle elementen in het backoffice. Deze optie zou standaard moeten ingeschakeld zijn als je het thema installeert, maar je kunt schakelen in de thema instellingen, onder Algemeen > Geavanceerd > Zelfstudie.

Denk erom dat niet alle thema opties bereikbaar zijn via de zelfstudie knoppen en je moet alle thema instellingen doorlopen om volledig vertrouwd te geraken met alle mogelijkheden die dit thema biedt.

De zelfstudiemodus wordt zichtbaar voor alle bezoekers van je website, daarom moet je deze eigenschap uit zetten zodra je website klaar is om live te gaan. Wees gerust dat zelfs deze modus zichtbaar is voor iedereen, je hebt een paswoord nodig voor toegang tot je backoffice.