Functieblok

Er zijn 2 voorbeelden van de functieblokmodule die je op je startpagina kunt plaatsen, waar je maar wil. Elk voorbeeld heeft zijn eigen instellingen waarin je het kleurenschema en de lay-out kunt selecteren. Je kunt deze instellen onder Ontwerp > Thema bewerken > Pagina: startpagina > Module – Functieblok 1 en 2.

Je kunt in deze module ook een video gebruiken. Daarvoor upload je eerst een .mp4 video onder Tools > Bestanden. ⚠️ Deze video zal vanzelf afspelen in een lus en het is niet de bedoeling dat hij geluid bevat. Zorg ervoor dat deze video niet te zwaar is (maximum 20MB).

Aanbevolen afbeeldingenformaat

Het aanbevolen afbeeldingenformaat voor de banners is 1632px en eender welke hoogte.