Due to COVID-19, we're receiving a larger than usual amount of requests resulting in longer wait periods for support.

Yotpo

Yotpo,een integratie van derden, vervangt het standaard recensiesysteem van Lightspeed. Om het in te schakelen:

  1. kopieer je in je Yotpo account de App Key die je vond onder je Account settings > Store > API Credentials.
  2. Plak deze code onder Ontwerp > Thema bewerken > Algemeen: geavanceerd > Integratie: Yotpo.
Was dit artikel behulpzaam?
JaNee