Trustpilot

Trustpilot is een recensieservice van derden die het standaard recensiesysteem van Lightspeed kan vervangen en widgets toevoegen op de bovenste balk van je koptekst, voettekst en productrecensies kan toevoegen aan de productpagina. Daarnaast is er een recensiemodule die je op je startpagina kunt plaatsen. Klik hier voor meer informatie.

Bovenste balk

Je kunt een kleine Trustpilot widget in je bovenste balk plaatsen. Zorg er alleen voor dat je er een uitkiest die in de beperkte ruimte past Ik raad een van de micro widgets aan. Om deze in te schakelen volg je onderstaande instructies.

Voettekst

Je kunt ook in de voettekst een Trustbox widget plaatsen. Deze wordt onder de tekst weergegeven. Om deze in te schakelen volg je onderstaande instructies.

1. In Trustpilot Business > Showcase > Website widgets, blader je door de TrustBox library en selecteer je een TrustBox.
  2. Zodra je een TrustBox widget hebt gekozen, klik je op de Learn More knop en configureer je jouw widget.
  3. Onder Implement your TrustBox, klik je op de Get Code knop. In de code kopieer je ALLEEN de inhoud van de openings tag die je in de HTML zou zetten. Je hoeft niet in de script tag te gaan. In dit voorbeeld zou je alleen het vet gedeelte kopiëren (we zijn beperkt tot 250 tekens zodat we niet alles kunnen kopiëren/plakken): <!-- TrustBox widget - Carousel --> <div class="trustpilot-widget" data-locale="en-GB" data-template-id="53aa8912dec7e10d38f59f36" data-businessunit-id="5d939c3927c72000018bc4b1" data-style-height="130px" data-style-width="100%" data-theme="light" data-stars="1,2,3,4,5"> <a href="https://uk.trustpilot.com/review/brunott.nl" target="_blank" rel="noopener">Trustpilot</a> </div> <!-- End TrustBox widget -->