Pinterest

Met deze integratie kan je je website aanvragen op het platform van Pinterest. Je hoeft alleen een meta content invoeren onder Ontwerp > Thema bewerken > Algemeen: geavanceerd > Integraties – Pinterest.

Hier volgen de belangrijkste stappen:

1. Op je Pinterest account ga je naar de instellingen pagina.
  2. Ga naar de Claim paragraaf van je thema instellingen en typ de URL in die je wenst te claimen.
  3. In het popup venster selecteer je claimen met HTML tag.
  4. Dan kopieer je ALLEEN het alfanumerieke deel van de meta code in vetjes hier en plak je hem vervolgens in je thema instellingen.